Термін придатності кави в зернах

розміщено в: Нотатник | 0

Термін придатності харчових продуктів встановлюється для запобігання харчових отруєнь. Термін придатності кави в зернах у фірмовому пакуванні зазвичай 18 місяців, буває рік. Тобто за цей проміжок часу кава не перетворюється в отруту. Але ми п’ємо каву заради задоволення й бадьорості, тому повинні знати більше. Перед тим як перетворитись на смачний … Читати далі

Як покращити смак кави

розміщено в: Нотатник | 0

Щоб покращити смак кави, треба не поспішати, мати гарний настрій та затишну атмосферу. Сприймання смакових властивостей страв значною мірою залежить від психологічного стану людини. Заради цього в ресторанах і кав’ярнях використовують особливий інтер’єр. Покращити смак кави можливо тільки з зерном свіжого обсмаження. Як один зі способів — спробуйте … Читати далі

Норми споживання кави — користь і шкода

розміщено в: Нотатник | 0

Дослідження про каву — Міністерство охорони здоров’я України Про корисні властивості кави У 2016 році каву виключили із переліку потенційно канцерогенних сполук, і внесли до списку речовин з протипухлинною дією. Зараз каву визнають як елемент здорового раціону. Дослідження показали, що кава добре впливає на такі процеси в нашому організмі: Покращує … Читати далі