Приготуйте каву френч-прес краще, ніж роблять у зіркових ресторанах Мішлен

розміщено в: Нотатник | 0

Змолоти кавові зерна до фракції як морська сіль, з розрахунку — на 100 мл води 6 грамів кави. Це приблизно півтори чайної ложки. Закип’ятити воду. Дати їй за 2-3 хвилини охолонути до температури 90-95 градусів. Залити змелену каву гарячою водою і перемішати. Вставити поршень, але не опускати. Через 2-3 хвилини витягти поршень з френч-преса і знову … Читати далі

Найпростіший рецепт заварювання кави «Метушливий офіс»

розміщено в: Нотатник | 0

Рецепт кави “Метушливий офіс” Якщо у вас є лише блендерний млинок, але ви хочете приготувати смачну каву зі свіжомеленого зерна, використовуйте рекомендований рецепт. Він надзвичайно простий. Секрет полягає в тому, що, за допомогою блендерного млинка виходить тільки дрібний помел, майже як пудра. Якщо таку пудру використовувати в традиційних … Читати далі

Пуровер — рецепт приготування кави для допитливих

розміщено в: Нотатник | 0

Термін «пуровер» узагальнює декілька способів заварювання. Зміст процесу полягає в проходженні води крізь шар кави та фільтр. Вода наливається зверху в каву. Фільтр пропускає воду з екстрагованими речовинами та перешкоджає попаданню дрібних частинок в отриманий напій. Як правило, щоб відокремити подрібнені частки від напою, використовують різні матеріали — … Читати далі